Veiligheid Eerst: Waarom Gasmeten bij Containers Essentieel is

Waarom Gasmeten bij Containers Belangrijk is voor Veiligheid

Waarom Gasmeten bij Containers Belangrijk is voor Veiligheid

Gasmeten bij containers is van cruciaal belang bij het openen van zeecontainers. Het betreden van containers brengt verschillende risico's met zich mee, en daarom leggen we graag uit waarom het meten van gas in elke container essentieel is.

Waarom Moeten Containers op Gas Worden Gemeten?

Een belangrijke reden voor gasmetingen aan containers is het gebruik van inert gas om oxidatie (roest) of lassen tegen te gaan. Deze gassen verdringen of verbruiken zuurstof, waardoor er een zuurstoftekort kan ontstaan.

Bij het verschepen van containers worden veel containers gevuld met gas. Bovendien kunnen er nog "nadampen" aanwezig zijn vanuit de productie van verschillende producten. Bij het openen van deze containers na aankomst zijn er talloze risico's. Er kan een gebrek aan zuurstof of aanwezigheid van toxische stoffen zijn. Daarom worden containers indien nodig ontgast. Na dit proces is het echter essentieel om te meten of de container veilig betreden kan worden. Meten is weten!

Veiligheid Voorop met Gasmeten bij Containers

Bij JBG Safety begrijpen we het belang van veiligheid bij het werken met containers. Onze gasmetristen zijn op de hoogte van de nieuwste trends en richtlijnen op het gebied van gasmetingen. We zorgen ervoor dat elke container grondig wordt gemeten om de veiligheid van het personeel te waarborgen.

Neem Contact Met Ons Op!

Wil jij zeker zijn van veiligheid bij het werken met containers en gasmetingen? Schakel dan JBG Safety in. Neem vandaag nog contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor meer informatie en advies. Jouw veiligheid is onze prioriteit!

Reactie plaatsen