Complete ontzorging in veiligheid binnen
een bedrijf of organisatie

Laten we in gesprek gaan!

Complete ontzorging in veiligheid binnen
een bedrijf of organisatie

Laten we in gesprek gaan!


25

Jaar ervaring

284+

Partners

20.000+

Tevreden klanten

JBG Safety biedt het eerste concept op de Nederlandse markt dat alle facetten van bedrijfsbeveiliging aanbiedt met behoud van specifieke expertise en veiligheid tot in het kleinste detail.


Als gesprekspartner kunnen we onze partners informatie en advies geven, toch vinden we het minstens zo belangrijk om te luisteren naar onze klanten. Welke uitdagingen komen we tegen, zijn er gevaarlijke situaties bekend en welke mogelijkheden zijn er om bij incidenten te handelen? Op basis van een gesprek en een uitgebreide screening ontstaat er een veiligheidsprofiel voor de organisatie waarin alle veiligheidsaspecten zijn meegenomen.


Wij kennen alle facetten van veiligheid en ontzorgen je volledig op het gebied van veiligheid. Je krijgt niet te maken met allerlei verschillende partijen, contactpersonen en facturen. Bij ons krijg je te maken met 1 contactpersoon en 1 factuur!


Om je een goed beeld te geven van wat wij kunnen betekenen gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek!


Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek!

De situatie van de organisatie wordt in kaart gebrachtEr is een lekkage op de werkvloer. Er komt een vloeistof uit een vat dat brandbaar is, daarnaast zorgen opstijgende dampen voor kortademigheid en verminderd zicht voor werknemers in de buurt. Welke stappen moeten er worden genomen en in welke volgorde? Werknemers moeten van de vloer om te ontsnappen aan de giftige dampen, maar machines moeten worden uitgeschakeld om ontsteking van het volatile materiaal te voorkomen. Is er een HVAC Unit aanwezig? Is er een duidelijk looppad aangegeven voor werknemers en op welke punten zijn er brandblussers te vinden?


Er zijn tientallen vragen die tegelijkertijd beantwoord moeten worden om in gevaarlijke situaties snel en doeltreffend te handelen.


Veiligheid is geen obstakel dat in de weg staat, het is eerder een onmisbaar hulpmiddel om werkzaamheden uit te voeren. Bij JBG Safety zit bedrijfsbeveiliging in ons DNA. Werken we daarbij volgens standaard protocollen en bezitten we hiervoor de juiste certificatie? Uiteraard, denk hierbij aan standaarden zoals:


  • ISO certificering
  • VCA
  • NIKTA
  • First Responder


Dit geldt voor onze organisatie evenals onze samenwerkingspartners. Per situatie kunnen de benodigde certificaten anders zijn, we zorgen er altijd voor dat er volgens de regels wordt gewerkt en dat de uitvoerende partijen in het bezit zijn van de juiste accreditatie. Er zijn situaties waarbij regels en restricties elkaar in de weg lijken te zitten. Het voorbeeld dat we hierboven hebben vermeld is gekoppeld aan meerdere verplichtingen op het gebied van veiligheid. Uiteindelijk staat veiligheid van mensen voorop, de menselijke factor is leidend in onze dienstverlening. Binnen dit kader zijn er doorgaans diverse opties voor de opdrachtgever om afwegingen te maken.

De kernwaarden van JBG safetyHoe werkt veiligheid in een wereld van offertes, aanbestedingen en concurrentie? Door vanuit onze kernwaarden te werken voorkomen we ruis op de lijn en komen we snel tot werkbare resultaten. Deze waarden zijn:

Kwaliteit gaat boven alles

JBG Safety doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. Wanneer wij de kwaliteit niet kunnen garanderen weigeren wij de klus. Om de kwaliteit te waarborgen steken wij veel geld en tijd in ons materiaal, in controles van ons werk en het constant opleiden van onze medewerkers.

1 contactpersoon, 1 factuur

Bij JBG Safety werken heel veel specialisten. Toch heeft u te maken met 1 contactpersoon en 1 factuur voor veiligheid. Wij werken indien

gewenst op basis van co-safety-partnerschap, wat inhoudt dat wij uw huidige contracten respecteren, controleren en overnemen.

Concreet factureert uw huidige leverancier dan haar diensten via ons en houden wij toezicht en controle op het geheel. Alles met behoudt van kwaliteit en zonder dat het meer gaat kosten.

Veiligheid vanuit het hart

Al onze medewerkers ademen veiligheid en werken met passie vanuit het hart. Dat zie je in alles terug. Werken met JBG Safety is

werken met gepassioneerde mensen. JBG Safety wil dat alles goed geregeld is. Daarmee voldoet u uiteraard aan wet- en regelgeving, maar niet alleen omdat het moet.

Volledig ontzorgen

U hoeft niet meer na te denken over veiligheid. Dat doet JBG Safety voor u. Wij helpen u bij het maken van de plannen, het uitvoeren van het werk of het leveren van de producten. Wij screenen uw safety-leveranciers en zorgen dat u werkt in een veilige omgeving die voldoet aan alle wet- en regelgeving. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door alles bij ons in de handen neer te leggen bent u ook nog eens goedkoper uit dan alle losse leveranciers bij elkaar. Gegarandeerd en zonder concessies in kwaliteit.

Om als partner in veiligheid prestaties te leveren moeten we elkaar eerst leren kennen. Dit doen we op laagdrempelige wijze door een afspraak te maken en de vraagstelling duidelijk te definiëren. Aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken we de uitdagingen en de wijze waarop we kunnen samenwerken.


Na de eerste kennismaking volgt een afspraak met een veiligheidsdeskundige die een rapport zal opstellen. Deze deskundige is ook meteen het vaste aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen op het gebied van veiligheid. Dit maakt de JBG Safety aanpak uniek in de markt. In plaats van meerdere contactpersonen bij diverse bedrijven is er één centrale persoon waar je terecht kunt met al je vragen of opmerkingen.


Na het maken van de rapportage wordt duidelijk wat er nodig is om bestaande vragen te beantwoorden en uitdagingen voor de toekomst in een vroeg stadium aan te pakken. JBG Safety heeft veel ervaring binnen de veiligheidsbranche. Dit betekent dat we de opdrachtgever compleet kunnen ontzorgen. Stel ons vragen en wij zoeken intern naar een passend antwoord. Hebben we de nodige expertise niet zelf in huis? Dan kunnen we een beroep doen op een breed netwerk aan partners met eigen expertise.Neem contact op met de professionals van JBG Safety 

voor gratis en vrijblijvend advies.