Leer EHBO op jouw tempo bij JBG Safety

Onze EHBO cursus: word een deskundige EHBO'er!

Wil jij een deskundige EHBO'er worden zonder grote investering? Volg dan onze EHBO cursus! Je leert de theorie online in onze eigen video leeromgeving en het praktijkgedeelte wordt gegeven in kleine groepen. Onze kleine groepen zijn de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen.

Actief leren met goede interactie

Tijdens het praktijkgedeelte ga je actief aan de slag met de handelingen zoals de stabiele zijligging en het bedienen van de AED. Door te leren door te doen, bieden wij een goede interactie tussen de docent en de cursist. Je hoeft niet te wachten op elkaar en bent lekker bezig, actief en vooral praktisch aan het oefenen.

Verkorting van de cursustijd

Je kunt in je eigen tempo thuis de theorie doornemen en de cursus in een kortere periode volgen door de kleine groepen. Hierdoor kan de kwaliteit worden behouden. Dit bespaart tijd en kosten. Onze EHBO cursus is beschikbaar op onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden, Ede, Meppel en Zwolle.

Wil je direct een EHBO cursus inboeken? Neem dan contact op via 088 112 54 74 of info@jbgsafety.nl. Word ook een deskundige EHBO'er!

Reactie plaatsen