EHBO-cursussen en materialen van JBG Safety

EHBO – EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

EHBO cursussen en materialen

Als zich een (bedrijfs)ongeval voordoet, is het van levensbelang om op de juiste manier EHBO te kunnen verlenen. Bij JBG Safety bieden we EHBO-cursussen en materialen, zodat jij en je medewerkers adequaat kunnen handelen bij een ongeval.

Een cursus op maat

Bij JBG Safety bieden we EHBO-cursussen op maat aan. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften bieden we een cursus die past bij jouw bedrijf en medewerkers. Onze instructeurs zijn ervaren en weten hoe ze de lesstof op een interessante en interactieve manier over kunnen brengen.

Onderdeel van de BHV-totaalaanpak

EHBO maakt onderdeel uit van onze BHV-totaalaanpak. Deze aanpak levert je de volgende voordelen op:

  • Kwaliteit: omdat we alle facetten van BHV kennen, kunnen we de onderdelen van de BHV-organisatie optimaal op elkaar afstemmen. Hierdoor neemt de kans op financiële en emotionele schade af.
  • Efficiëntie: doordat je alles op het gebied van bedrijfshulpverlening onder kunt brengen bij 1 bedrijf, bespaar je tijd en geld.

EHBO-materialen

Bij JBG Safety kun je terecht voor EHBO-materialen. Wij leveren en controleren alle materialen die je nodig hebt voor een goede EHBO-uitrusting, zoals verbanddozen, AED’s en EHBO-kits. Daarnaast zorgen wij voor periodiek onderhoud en controle van de materialen, zodat je altijd verzekerd bent van een optimale werking.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze EHBO-cursussen of -materialen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Reactie plaatsen