Effectieve hulp bij shock - JBG Safety

 

Effectieve hulp bij shock - JBG Safety

  

Introductie:

 

Heb je te maken met een situatie waarin iemand in shock is? In dit artikel ontdek je belangrijke informatie en effectieve handelingen om shock te herkennen en deskundige hulp te bieden.

  

Wat is shock?

 

Shock treedt op bij levensbedreigende situaties zoals ernstig bloedverlies of een allergische reactie. Het lichaam sluit minder belangrijke organen af van bloed, waardoor zuurstoftekort ontstaat en het slachtoffer verschillende symptomen ervaart.

  

Symptomen van shock:

 

Let op onrust, angst, bleke en klamme huid, misselijkheid, zwakte en verminderd bewustzijn. Het is belangrijk om snel en adequaat te handelen.

  

Effectieve handelingen bij shock:

 

Leer wat je wel en niet moet doen bij eerste hulp bij shock. Bied geen eten of drinken aan, verplaats het slachtoffer niet onnodig en wacht niet af. Neem direct contact op met professionele hulpverlening.

  

Neem contact op met JBG Safety voor advies en training:

 

Voor deskundig advies en training in het omgaan met shockgevallen, neem contact op met JBG Safety. Bel ons op 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl. We staan klaar om je te helpen bij het vergroten van de veiligheid en het welzijn van anderen.

Reactie plaatsen