Begeleiding en herstel na amputatie - JBG Safety

 

Begeleiding en herstel na amputatie - JBG Safety

 

Ben je geconfronteerd met een amputatie en wil je weten hoe je kunt omgaan met de veranderingen en het herstelproces? In dit artikel ontdek je belangrijke informatie en ondersteuning voor een succesvolle revalidatie.

 

Wat is een amputatie?

 

Een amputatie is het verwijderen van een deel van het lichaam, wat de integriteit van het menselijk lichaam verstoort. Het kan gaan om een hele teen, voet, been of een deel ervan.

 

Behandeling en herstel na amputatie:

 

Direct na de amputatie is het essentieel om druk uit te oefenen op de wond en deze te verbinden. Het herstelproces omvat ook het omgaan met 'fantoomgevoel' en mogelijke 'fantoompijn'.

 

Omgaan met 'fantoomgevoel' en 'fantoompijn':

 

Sensaties zoals het voelen van beweging in het amputatiegebied of verkrampte stand van het fantoombeen kunnen optreden. Fantoompijn is een pijnlijke sensatie in het geamputeerde gebied.

 

Neem contact op met JBG Safety voor begeleiding en ondersteuning:

 

Voor deskundige begeleiding en ondersteuning tijdens het herstelproces na amputatie, neem contact op met JBG Safety. Bel 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl. We staan klaar om je te helpen bij een veilige en succesvolle revalidatie.

Reactie plaatsen