Verbeter de kwaliteit van brandwachten | JBG Safety

Waarom worden zoveel brandwachten weggestuurd?

Waarom worden zoveel brandwachten weggestuurd?

Het probleem van het wegsturen van brandwachten komt vaak voort uit onvoldoende uitvoering van taken en onjuiste mentaliteit. Ontdek hoe JBG Safety zorgt voor goed opgeleide en gemotiveerde brandwachten die voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers.

Wat doet een brandwacht?

Een brandwacht houdt toezicht op werkzaamheden en zorgt voor veiligheid bij eventuele calamiteiten. Maar waarom wordt een brandwacht dan toch vaak weggestuurd?

De juiste mentaliteit is essentieel

Een brandwacht die direct pauze neemt bij het eerste signaal of samen met collega's rookpauzes houdt, voldoet niet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Het toezicht valt weg en de opdrachtgever ziet zijn investering niet terug in winst.

Kies voor goed opgeleide en begeleide brandwachten

JBG Safety zorgt voor een strenge selectieprocedure, gedegen opleiding en praktijkbegeleiding van brandwachten. Hierdoor leveren wij gemotiveerde en professionele brandwachten die voldoen aan de hoogste eisen.

Samen het tij keren

Laten we samen het tij keren en zorgen voor beter gemotiveerde brandwachten. Neem contact op met JBG Safety via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor professionele brandwacht oplossingen.

Verbeter de kwaliteit van brandwachten met JBG Safety!

Reactie plaatsen