Veiligheid bij Lassen: Begrijp de Risico's en Bescherm Jezelf | JBG Safety

 

Veiligheid bij Lassen: Begrijp de Risico's en Bescherm Jezelf

 

Bij JBG Safety helpen we je de risico's van lassen te begrijpen en te minimaliseren. Neem contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor advies en oplossingen op maat. Bescherm jezelf tijdens het lassen!

 

Wat is Lassen?

 

Lassen is een verbindingstechniek waarbij metaaldelen samengevoegd worden door hitte en/of druk. Ontdek verschillende lasprocessen en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen.

 

Risico's van Lassen

 

Bij het lassen ontstaan hoge temperaturen en zijn er risico's op brand, hitte, straling en giftige dampen. Begrijp de risico's en neem de juiste veiligheidsmaatregelen om letsel te voorkomen.

 

Veiligheidstips bij het Lassen

 

Gebruik geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen, zorg voor goede ventilatie en werk in een veilige omgeving. Leer hoe je veilig kunt omgaan met lasapparatuur en voorkom ongelukken.

 

Bij JBG Safety staan we klaar met de nieuwste trends en informatie over lassen. Neem contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor advies, training en oplossingen op maat. Bescherm jezelf en anderen tijdens het lassen!

 

Onthoud: jouw veiligheid is van groot belang. Begrijp de risico's en neem passende veiligheidsmaatregelen tijdens het lassen.

Reactie plaatsen