Veiligheid bij Gutsen: Bescherm jezelf en minimaliseer risico's - JBG Safety

 

Veiligheid bij Gutsen: Begrijp de Risico's en Bescherm Jezelf

 

Bij JBG Safety helpen we je de risico's van gutsen te begrijpen en te minimaliseren. Neem contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor advies en oplossingen op maat. Bescherm jezelf tijdens het gutsen!

 

Wat is Gutsen?

 

Gutsen is een bewerkingstechniek waarbij metaal wordt verwijderd door middel van gecontroleerd slijpen of branden. Het wordt gebruikt om oude of foutieve lassen te verwijderen. Ontdek de verschillende methoden en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen.

 

Risico's van Gutsen

 

Bij het gutsen komt er veel energie en warmte vrij, en vonken en metaaldelen kunnen ongecontroleerd rondspatten. Begrijp de risico's en neem de juiste veiligheidsmaatregelen om letsel en schade te voorkomen.

 

Veiligheidstips bij het Gutsen

 

Gebruik geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen, zorg voor een veilige werkplek en werk volgens de juiste procedures. Leer hoe je veilig kunt gutsen en minimaliseer de risico's.

 

Bij JBG Safety staan we klaar met de nieuwste trends en informatie over veilig gutsen. Neem contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor advies, training en oplossingen op maat. Bescherm jezelf en anderen tijdens het gutsen!

 

Onthoud: jouw veiligheid is van groot belang. Begrijp de risico's en neem passende veiligheidsmaatregelen tijdens het gutsen.

Reactie plaatsen