Veilige Spanning: Bescherming en Toepassingen met Veiligheidstransformatoren | JBG Safety

Veilige Spanning: Bescherming en Toepassingen met Veiligheidstransformatoren

 

Ontdek de voordelen en toepassingen van veiligheidstransformatoren voor het omzetten van netspanning naar een veilige, lage wisselspanning. Bij JBG Safety bieden we expertise en training om een veilige werkomgeving te waarborgen.

 

Wat is een Veiligheidstransformator?

 

Een veiligheidstransformator, ook bekend als veiligheidstrafo, zorgt ervoor dat de netspanning wordt omgezet naar een lage wisselspanning die ongevaarlijk is voor mensen. Leer meer over de eigenschappen en voordelen van veiligheidstransformatoren.

 

Beschermingstransformatoren voor Veilige Spanning

 

Beschermingstransformatoren, zoals scheidingstransformatoren, bieden een zuiver net en de mogelijkheid om het aardingssysteem aan te passen. Ontdek de functie en voordelen van deze transformatorvarianten.

 

Toepassingen van Veilige Spanning

 

Ontdek de vereisten voor het gebruik van elektrische apparatuur in besloten ruimten en hoe veiligheidstransformatoren of scheidingstransformatoren kunnen bijdragen aan een veilige werkomgeving.

 

Bij JBG Safety bieden we deskundig advies en training op het gebied van veilige spanning. Neem contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor advies op maat. Kies voor veiligheid met JBG Safety!

Reactie plaatsen