Professioneel reddingsteam inhuren voor optimale veiligheid en gezondheid

Waarom zou je een reddingsteam inhuren?

Het inhuren van een professioneel reddingsteam toont betrokkenheid bij de veiligheid en gezondheid van medewerkers en onderaannemers. Ontdek de voordelen en waarom JBG Safety de juiste keuze is.

Het belang van een professioneel reddingsteam

Een reddingsteam is gespecialiseerd in het uitvoeren van reddingsoperaties in moeilijk toegankelijke ruimtes en op hoogtes. Ze zijn beter getraind en uitgerust dan reguliere brandweerlieden.

Reddingswerk op horizontaal en verticaal niveau

Een reddingsteam kan slachtoffers bevrijden uit besloten ruimtes, zowel horizontaal als verticaal. Ze maken gebruik van hijs- en takelsystemen, brancards en redding cocons voor een snelle en veilige evacuatie.

Veiligheid en gezondheid van slachtoffers

Reddingsteamleden hebben diverse hulpmiddelen tot hun beschikking om de veiligheid en gezondheid van slachtoffers te waarborgen. Ze dragen onafhankelijke ademtoestellen en kunnen eerste hulp verlenen met behulp van een verbandtrommel en AED.

Doel van een reddingsteam

Het primaire doel van een reddingsteam is om slachtoffers zo snel mogelijk te bevrijden en verdere schade te voorkomen. Na de bevrijding wordt het slachtoffer overgedragen aan de interne BHV-organisatie.

Verzekeringstechnische aspecten

Het inhuren van een professioneel reddingsteam is ook verstandig vanuit verzekeringsperspectief. Het opstellen van een reddingsplan toont aan dat er goed is nagedacht over calamiteitenbestrijding.

Kies voor JBG Safety

Bij JBG Safety begrijpen we het belang van professioneel reddingswerk. Neem vandaag nog contact met ons op via 088 112 5474 of stuur een e-mail naar info@jbgsafety.nl voor deskundig advies en betrouwbare reddingsteam diensten.

Veiligheid is onze prioriteit!

Reactie plaatsen