over JBG safety

EHBO cursus in Arnhem

Wil jij direct een EHBO cursus in Arnhem inplannen?

Halve dag

EHBO certificaat in een halve dag

Kleine groepen

EHBO cursus in kleine groepen

Inclusief online videotraining

Theorie vanuit huis

Wij van EHBO cursus Arnhem bieden EHBO cursussen aan in kleine groepen. Deze kleine groepen bestaan uit 8 tot maximaal 12 cursisten. Dit resulteert in het feit dat onze ervaren instructeur persoonlijke aandacht kan bieden aan u als cursist. Uit het verleden hebben wij gemerkt dat hierover veel positieve reacties zijn.


Wil jij meer informatie over de EHBO cursus in Arnhem? Of wil jij direct je cursus inplannen? Maak je keuze!


Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 088 112 5474 of door te mailen naar info@jbgsafety.nl.

Voor extra informatie:

Cursus inplannen:

Plan direct je EHBO cursus in!

Onderdelen van onze EHBO cursus

De EHBO cursus in Arnhem bestaat uit meerdere onderdelen. Hieronder zie je een greep uit de onderdelen van de EHBO cursus in Rotterdam:


  • Oefenen van de stabiele zijligging
  • De ABCDE methode
  • Hoofdletsel
  • Reanimatie incl. AED
  • Allergische reactie
  • Wervelletsel

Ja, ik wil een EHBO cursus inplannen

De kernwaarden van JBG safetyHoe werkt veiligheid in een wereld van offertes, aanbestedingen en concurrentie? Door vanuit onze kernwaarden te werken voorkomen we ruis op de lijn en komen we snel tot werkbare resultaten. Deze waarden zijn:

Kwaliteit gaat boven alles

JBG Safety doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. Wanneer wij de kwaliteit niet kunnen garanderen weigeren wij de klus. Om de kwaliteit te waarborgen steken wij veel geld en tijd in ons materiaal, in controles van ons werk en het constant opleiden van onze medewerkers.

1 contactpersoon, 1 factuur

Bij JBG Safety werken heel veel specialisten. Toch heeft u te maken met 1 contactpersoon en 1 factuur voor veiligheid. Wij werken indien

gewenst op basis van co-safety-partnerschap, wat inhoudt dat wij uw huidige contracten

respecteren, controleren en overnemen.

Concreet factureert uw huidige leverancier dan haar diensten via ons en houden wij toezicht en controle op het geheel. Alles met behoudt van kwaliteit en zonder dat het meer gaat kosten.

Veiligheid vanuit het hart

Al onze medewerkers ademen veiligheid en werken met passie vanuit het hart. Dat zie je in alles terug. Werken met JBG Safety is

werken met gepassioneerde mensen. JBG Safety wil dat alles goed geregeld is. Daarmee voldoet u uiteraard aan wet- en regelgeving, maar niet alleen omdat het moet.

Volledig ontzorgen

U hoeft niet meer na te denken over veiligheid. Dat doet JBG Safety voor u. Wij helpen u bij het maken van de plannen, het uitvoeren van het werk of het leveren van de producten. Wij screenen uw safety-leveranciers en zorgen dat u werkt in een veilige omgeving die voldoet aan alle wet- en regelgeving. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door alles bij ons in de handen neer te leggen bent u ook nog eens goedkoper uit dan alle losse leveranciers bij elkaar. Gegarandeerd en zonder concessies in kwaliteit.

Ben je op zoek naar een EHBO cursus waar persoonlijke aandacht centraal staat?Plan via onderstaande button direct een afspraak in onze agenda.

Onze instructeur ziet jou graag tegemoet!