Zwembad BHV

Wil jij een Zwembad BHV cursus volgen met een groep?

Halve dag

BHV certificaat in een halve dag

Gericht op zwembaden

Cursus speciaal voor de zwembadbranche

Inclusief online videotraining

Theorie vanuit huis

Wil jij exclusief met een groep een Zwembad BHV cursus volgen?


Als het gaat om veiligheid bij zwembaden, is BHV van vitaal belang. En er is geen betere keuze dan onze gespecialiseerde BHV-cursus voor zwembaden. We begrijpen dat de omstandigheden in zwembaden uniek zijn en daarom hebben we onze BHV-cursus specifiek aangepast aan de situaties die in zwembaden kunnen voorkomen.


Onze cursus bevat praktische oefeningen die zo realistisch mogelijk zijn, zodat u optimaal voorbereid bent op noodsituaties in uw zwembad. We kunnen zelfs een training bij u op locatie organiseren, zodat u de situatie ter plaatse kunt oefenen.


Of u nu een zwembadeigenaar, manager of medewerker bent, het is essentieel dat u getraind bent in BHV. Wij bieden een op maat gemaakte training die perfect aansluit op uw specifieke werksituatie. Zo kunt u erop vertrouwen dat u altijd adequaat kunt reageren op noodsituaties in en rondom uw zwembad. Boek nu onze BHV cursus voor zwembaden en zorg dat uw zwembad veilig is voor iedereen!

Plan direct je Zwembad BHV cursus direct in!

Bij jou op locatie

Onze trainingen zijn ontworpen om u de beste voorbereiding te geven op noodsituaties in uw zwembad. Daarom bieden we de mogelijkheid om de training op locatie te laten plaatsvinden, zodat u zich volledig kunt concentreren op de specifieke omstandigheden van uw eigen zwembad.

Onze ervaren instructeurs nemen alle benodigde materialen mee, inclusief een pop die het water ingaat om realistische scenario's na te bootsen. Op deze manier kunt u oefenen met het verwijderen van een persoon uit het water en leert u hoe u het beste kunt handelen in geval van een noodgeval.

Deze praktische aanpak stelt u in staat om vertrouwd te raken met de unieke omgeving van uw zwembad en de nodige vaardigheden te ontwikkelen om snel en effectief te reageren op noodsituaties. Onze training op locatie biedt u de mogelijkheid om de juiste technieken te oefenen onder de omstandigheden waarin u ze daadwerkelijk moet toepassen.

Als u de veiligheid van uw zwembad serieus neemt, dan is onze op maat gemaakte training op locatie de ideale keuze voor u. Boek vandaag nog en ontvang de praktische training die u nodig hebt om de veiligheid van uw zwembad te waarborgen.

Jarenlange ervaring

Als experts op het gebied van BHV hebben we jarenlange ervaring en expertise opgedaan. Met deze kennis hebben we een gespecialiseerde BHV-cursus ontwikkeld die speciaal is afgestemd op de werkomgeving van zwembaden.

In deze cursus leren we u alle noodzakelijke handelingen die uniek zijn voor zwembaden. We begrijpen dat de omstandigheden in zwembaden anders zijn dan in andere werkomgevingen en daarom richten we ons op de specifieke kennis en vaardigheden die u nodig heeft om te handelen in noodsituaties.

Het mooie van onze cursus is dat we niet alleen de basisprincipes van BHV behandelen die specifiek zijn voor zwembaden, maar ook algemene kennis en vaardigheden bieden die u buiten uw baan kunt gebruiken. Dus niet alleen krijgt u de essentiële kennis die u nodig hebt om de veiligheid in uw zwembad te waarborgen, maar ook een certificaat dat u overal kunt gebruiken.

Onze professionele en ervaren instructeurs staan klaar om u te begeleiden bij het leren van deze belangrijke vaardigheden. Schrijf u nu in voor onze gespecialiseerde BHV cursus voor zwembaden en ontwikkel de vaardigheden die u nodig heeft om snel en effectief te reageren op noodsituaties in uw zwembad.

Inclusief online videotraining

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Hierin legt Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste BHV handelingen uit. Zo haal je in slechts 2 uur je theorie certificaat en is iedereen goed voorbereid bij de cursus!

Onderdelen van onze BHV cursus

De Zwembad BHV cursus bestaat uit meerdere onderdelen. Hieronder zie je een greep uit de onderdelen van de Zwembad BHV cursus:


  • Oefenen van de stabiele zijligging
  • De ABCDE methode
  • Hoofdletsel
  • Reanimatie incl. AED
  • Allergische reactie
  • Wervelletsel

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

De kernwaarden van JBG safetyHoe werkt veiligheid in een wereld van offertes, aanbestedingen en concurrentie? Door vanuit onze kernwaarden te werken voorkomen we ruis op de lijn en komen we snel tot werkbare resultaten. Deze waarden zijn:

Kwaliteit gaat boven alles

JBG Safety doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. Wanneer wij de kwaliteit niet kunnen garanderen weigeren wij de klus. Om de kwaliteit te waarborgen steken wij veel geld en tijd in ons materiaal, in controles van ons werk en het constant opleiden van onze medewerkers.

1 contactpersoon, 1 factuur

Bij JBG Safety werken heel veel specialisten. Toch heeft u te maken met 1 contactpersoon en 1 factuur voor veiligheid. Wij werken indien

gewenst op basis van co-safety-partnerschap, wat inhoudt dat wij uw huidige contracten

respecteren, controleren en overnemen.

Concreet factureert uw huidige leverancier dan haar diensten via ons en houden wij toezicht en controle op het geheel. Alles met behoudt van kwaliteit en zonder dat het meer gaat kosten.

Veiligheid vanuit het hart

Al onze medewerkers ademen veiligheid en werken met passie vanuit het hart. Dat zie je in alles terug. Werken met JBG Safety is

werken met gepassioneerde mensen. JBG Safety wil dat alles goed geregeld is. Daarmee voldoet u uiteraard aan wet- en regelgeving, maar niet alleen omdat het moet.

Volledig ontzorgen

U hoeft niet meer na te denken over veiligheid. Dat doet JBG Safety voor u. Wij helpen u bij het maken van de plannen, het uitvoeren van het werk of het leveren van de producten. Wij screenen uw safety-leveranciers en zorgen dat u werkt in een veilige omgeving die voldoet aan alle wet- en regelgeving. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door alles bij ons in de handen neer te leggen bent u ook nog eens goedkoper uit dan alle losse leveranciers bij elkaar. Gegarandeerd en zonder concessies in kwaliteit.

Reviews

Duidelijke info, leuke groep. Alles werd ook lekker vlot geregeld.
Wilma de Bruin
Ik wist niet dat je in zo'n korte tijd zoveel kunt leren. Fijn om het papiertje op zak te hebben!
Richard
Het lekker bezig zijn beviel mij echt. De instructeur was lekker actief!
Melvin

Wil je graag meer informatie en / of een groepscursus op maat?Plan via onderstaande button direct vrijblijvend een afspraak in onze agenda. Eén van onze specialisten gaat met jou bespreken wat de mogelijkheden voor jou en jouw groep zijn!