over JBG safety

BHV cursus incompany

BHV cursus incompany op maat bij jouw op locatie


null

Misschien kent u ons nog als Safetyschool, het merk waarmee we bekendheid hebben verworven in de wereld van veiligheidstrainingen. We zijn trots om aan te kondigen dat Safetyschool nu een integraal onderdeel is van JBG Safety. Deze evolutie stelt ons in staat om onze expertise en service naar een hoger niveau te tillen.


Bij JBG Safety zetten we onze missie voort om topkwaliteit BHV-cursussen direct op uw locatie aan te bieden. Onze incompany EHBO-trainingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw organisatie. We combineren de beproefde methodes van Safetyschool met de innovatieve aanpak van JBG Safety, om zo een leerervaring te bieden die niet alleen informatief is, maar ook boeiend en volledig toegespitst op uw werkomgeving.


Ontdek vandaag nog hoe onze BHV-cursussen uw team kunnen empoweren met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in elke situatie adequaat te kunnen handelen. JBG Safety: uw partner in veiligheid, groei en ontwikkeling.

Ik boek graag een individuele cursus

Kosteloos te verplaatsen

Wij begrijpen dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden wij de unieke mogelijkheid om uw geplande incompany BHV-cursus eenmalig kosteloos te verplaatsen. Dit biedt u de vrijheid om uw training aan te passen aan onvoorziene omstandigheden, zonder extra kosten.

REANIMATIE INCLUSIEF AED (DEFIBRILLATOR)

Vast onderdeel van de cursus

Een BHV cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

over JBG safety

Verkorting cursustijd

Door met kleine groepen wordt de cursustijd verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden. Een ideale combinatie dat veel tijd en kosten bespaart.

De BHV cursus bestaat uit een halve praktijkdag en een online leeromgeving van ongeveer 4 uur. Kom je voor een herhalingscursus dan kan je direct het eindexamen maken en bespaar je ook nog deze 4 uur(!).

over JBG safety

Cursus op maat

Het voordeel van onze incompany cursus is dat onze ervaren instructeurs deze cursus volledig kunnen afstemmen op jouw gewenste situatie. Jullie protocollen, vluchtroutes en expertises. 

Onderdelen van onze BHV cursus

Zoals eerder vermeld is het ten alle tijden mogelijk om de cursus aan te passen op uw branche en wensen. Echter zijn er altijd vaste onderdelen binnen onze BHV cursus, dit zijn de volgende:


  • Levensreddende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming
  • Communicatie bij noodsituaties
  • Eerste hulp bij ongevallen
  • Preventie en veiligheidssignalering

Ja, ik wil graag vrijblijvend in contact komen

Ben je op zoek naar een BHV cursus waar persoonlijke aandacht centraal staat?


Vraag via onderstaande button direct een offerte aan en je ontvangt binnen één werkdag de offerte in jouw mailbox