Groepscursus BHV

Wil jij een BHV cursus volgen met een groep?

Halve dag

BHV certificaat in een halve dag

Voordelig

Al voordelig vanaf 5 personen

Inclusief online videotraining

Theorie vanuit huis

Wil jij exclusief met een groep een BHV cursus volgen?


Bijvoorbeeld met je bedrijf, vereniging, instelling of vrienden, kies dan voor een Incompany cursus van JBG Safety.  Dit is al aantrekkelijk vanaf 5 deelnemers.

Wij zoomen specifiek in op de risico’s binnen jouw bedrijf, club of omgeving. Wij inventariseren de bestaande procedures. Deze zijn het uitgangspunt van de cursus. Zo leer je met echte praktijksituaties te werken die van toepassing zijn op jouw situatie.  

Wij kunnen deze training eventueel uitbreiden met b.v. een Lotusslachtoffer, ontruimingsoefening of andere bedrijfsspecifieke aanvullingen. 

Plan direct je BHV groepscursus direct in!

Ontruimingsoefening

Bestaande procedures
Aan de hand van uw ontruimingsplan gaan we dit oefenen. Dit kan door een zogenaamde Tabel-Top training maar ook door een echte ontruimingsoefening. De ene keer doen wij dit onaangekondigd en de andere keer weten de medewerkers dat er een oefening zal gaan plaatsvinden. Na de oefening wordt deze geëvalueerd en kunnen wij hiervan een rapportage uitbrengen, al dan niet ondersteund door videobeelden. 


Aanwezige materialen
De aanwezige materialen zullen ingezet moeten worden tijdens de ontruiming. Op deze manier komt direct boven water of de aanwezige materialen in de praktijk ook praktisch te gebruiken zijn en/of er nog materialen zijn die ontbreken. 


Meer weten?
Wij komen graag met je in contact.

Inzet van een lotusslachtoffer

LOTUS staat voor landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers. Iemand die is opgeleidt om een slachtoffer te spelen dus. Elke situatie binnen de EHBO kan worden nagespeeld.

Wil je oefenen op een slachtoffer die niet meewerkt? Oefenen met iemand die spontaan een gespeelde hersenbloeding of hartaanval krijgt tijdens de les? Huur dan optioneel een LOTUS slachtoffer in.

Uiteraard regelen wij dit graag.

Inclusief online videotraining

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Hierin legt Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste EHBO handelingen uit. Zo haal je in slechts 2 uur je theorie certificaat en is iedereen goed voorbereid bij de cursus!

Onderdelen van onze BHV cursus

De incompany BHV cursus bestaat uit meerdere onderdelen. Hieronder zie je een greep uit de onderdelen van de BHV cursus:


  • Oefenen van de stabiele zijligging
  • De ABCDE methode
  • Hoofdletsel
  • Reanimatie incl. AED
  • Allergische reactie
  • Wervelletsel

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

De kernwaarden van JBG safetyHoe werkt veiligheid in een wereld van offertes, aanbestedingen en concurrentie? Door vanuit onze kernwaarden te werken voorkomen we ruis op de lijn en komen we snel tot werkbare resultaten. Deze waarden zijn:

Kwaliteit gaat boven alles

JBG Safety doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. Wanneer wij de kwaliteit niet kunnen garanderen weigeren wij de klus. Om de kwaliteit te waarborgen steken wij veel geld en tijd in ons materiaal, in controles van ons werk en het constant opleiden van onze medewerkers.

1 contactpersoon, 1 factuur

Bij JBG Safety werken heel veel specialisten. Toch heeft u te maken met 1 contactpersoon en 1 factuur voor veiligheid. Wij werken indien

gewenst op basis van co-safety-partnerschap, wat inhoudt dat wij uw huidige contracten

respecteren, controleren en overnemen.

Concreet factureert uw huidige leverancier dan haar diensten via ons en houden wij toezicht en controle op het geheel. Alles met behoudt van kwaliteit en zonder dat het meer gaat kosten.

Veiligheid vanuit het hart

Al onze medewerkers ademen veiligheid en werken met passie vanuit het hart. Dat zie je in alles terug. Werken met JBG Safety is

werken met gepassioneerde mensen. JBG Safety wil dat alles goed geregeld is. Daarmee voldoet u uiteraard aan wet- en regelgeving, maar niet alleen omdat het moet.

Volledig ontzorgen

U hoeft niet meer na te denken over veiligheid. Dat doet JBG Safety voor u. Wij helpen u bij het maken van de plannen, het uitvoeren van het werk of het leveren van de producten. Wij screenen uw safety-leveranciers en zorgen dat u werkt in een veilige omgeving die voldoet aan alle wet- en regelgeving. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door alles bij ons in de handen neer te leggen bent u ook nog eens goedkoper uit dan alle losse leveranciers bij elkaar. Gegarandeerd en zonder concessies in kwaliteit.

Wil je graag meer informatie en / of een groepscursus op maat?Plan via onderstaande button direct vrijblijvend een afspraak in onze agenda. Eén van onze specialisten gaat met jou bespreken wat de mogelijkheden voor jou en jouw groep zijn!