over JBG safety

BHV cursus bij JBG Safety

Meer informatie over onze BHV cursus

Waarom een BHV cursus bij JBG Safety?

Maatwerk

Door jarenlange ervaring van onze instructeurs is het mogelijk om gedurende de cursus specifieke situaties uit te laten leggen door de instructeur.

Certificaat

Officieel erkend NIKTA-certificaat. Daarnaast ontvang jij, jouw BHV certificaat in de daarvoor ontwikkelde app. Je hebt dus altijd jou BHV certificaat bij de hand!

Halve dag

Bij JBG Safety duurt de BHV cursus slechts een halve dag en is deze voor het grootste gedeelte gericht op praktijk.

Theorie vanuit huis

Inclusief online videotraining. Dit zorgt ervoor dat jij het theoriegedeelte op jou eigen tempo vanuit huis kan uitvoeren. Het gevolg hiervan is dat er tijdens de BHV training focus kan worden gelegd op het praktische gedeelte.

Locatie

BHV cursus in Rotterdam. Dicht bij huis en van uitstekende kwaliteit! 

Kleine groepen

BHV cursus in een kleine groep. Veel persoonlijke interactie. Maximaal 8 tot 12 deelnemers.

Zoek jij een BHV cursus? Kies voor JBG Safety!


Bent u op zoek naar een BHV cursus? Dan bent u hier op de goede plek. Onze BHV cursussen worden gegeven in kleine groepen. Deze groepen bestaan uit 8 tot maximaal 12 cursisten. Dit heeft als voordeel dat de instructeur veel persoonlijke aandacht heeft en u ruim de tijd krijgt om vragen te stellen. Onze ervaren instructeurs hebben als doel u aan een BHV certificaat te helpen. Naast dat de BHV cursussen in kleine groepen wordt gegeven zijn de cursussen eenmalig kosteloos te verplaatsen mocht u om één of andere reden toch niet meer kunnen.

Kosteloos te verplaatsen

Nog een voordeel bij ons is dat de BHV cursus eenmalig kosteloos verplaatsbaar is. Dit wanneer u bijvoorbeeld door privé omstandigheden plotseling niet meer kan. Wij van JBG Safety hebben hier begrip voor en bieden u daarom de mogelijkheid om eenmalig de eerder gemaakte afspraak te annuleren.


Heeft u vragen? Vul gerust het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

REANIMATIE INCLUSIEF AED (DEFIBRILLATOR)

Vast onderdeel van de cursus

Een BHV cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Incompany cursussen

JBG Safety biedt verschillende vormen van BHV cursussen in Rotterdam aan. Je kan je uiteraard particulier inschrijven, maar we verzorgen ook incompany trainingen. Dit houdt in dat je met je collega’s tegelijk werkt aan de nieuwste BHV technieken. Onze instructeurs komen bij jou op kantoor langs zodat jullie gelijk aan de slag kunnen. Als er een geschikte ruimte binnen jullie bedrijf aanwezig is, is dit zo geregeld! Doordat de BHV cursus in kleine groepen wordt aangeboden, kunnen wij de kwaliteit hoog houden. Zo kun je binnen een halve dag al slagen voor je praktijk!

over JBG safety

Verkorting cursustijd

Door met kleine groepen wordt de cursustijd verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden. Een ideale combinatie dat veel tijd en kosten bespaart.

Onderdelen van onze BHV cursus

De BHV cursus van JBG Safety bestaat uit meerdere onderdelen. Hieronder zie je een greep uit de onderdelen van de BHV cursus:


  • Oefenen van de stabiele zijligging
  • De ABCDE methode
  • Hoofdletsel
  • Reanimatie incl. AED
  • Allergische reactie
  • Wervelletsel

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

De kernwaarden van JBG safetyHoe werkt veiligheid in een wereld van offertes, aanbestedingen en concurrentie? Door vanuit onze kernwaarden te werken voorkomen we ruis op de lijn en komen we snel tot werkbare resultaten. Deze waarden zijn:

Kwaliteit gaat boven alles

JBG Safety doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. Wanneer wij de kwaliteit niet kunnen garanderen weigeren wij de klus. Om de kwaliteit te waarborgen steken wij veel geld en tijd in ons materiaal, in controles van ons werk en het constant opleiden van onze medewerkers.

1 contactpersoon, 1 factuur

Bij JBG Safety werken heel veel specialisten. Toch heeft u te maken met 1 contactpersoon en 1 factuur voor veiligheid. Wij werken indien

gewenst op basis van co-safety-partnerschap, wat inhoudt dat wij uw huidige contracten

respecteren, controleren en overnemen.

Concreet factureert uw huidige leverancier dan haar diensten via ons en houden wij toezicht en controle op het geheel. Alles met behoudt van kwaliteit en zonder dat het meer gaat kosten.

Veiligheid vanuit het hart

Al onze medewerkers ademen veiligheid en werken met passie vanuit het hart. Dat zie je in alles terug. Werken met JBG Safety is

werken met gepassioneerde mensen. JBG Safety wil dat alles goed geregeld is. Daarmee voldoet u uiteraard aan wet- en regelgeving, maar niet alleen omdat het moet.

Volledig ontzorgen

U hoeft niet meer na te denken over veiligheid. Dat doet JBG Safety voor u. Wij helpen u bij het maken van de plannen, het uitvoeren van het werk of het leveren van de producten. Wij screenen uw safety-leveranciers en zorgen dat u werkt in een veilige omgeving die voldoet aan alle wet- en regelgeving. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door alles bij ons in de handen neer te leggen bent u ook nog eens goedkoper uit dan alle losse leveranciers bij elkaar. Gegarandeerd en zonder concessies in kwaliteit.

Ben je op zoek naar een BHV cursus waar persoonlijke aandacht centraal staat?Plan via onderstaande button direct een afspraak in onze agenda.

Onze instructeur ziet jou graag tegemoet!