over JBG safety

EHBO cursus incompany

EHBO cursus incompany op maat bij jouw op locatie

Kosteloos te verplaatsen

Wij begrijpen dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden wij de unieke mogelijkheid om uw geplande incompany EHBO-cursus eenmalig kosteloos te verplaatsen. Dit biedt u de vrijheid om uw training aan te passen aan onvoorziene omstandigheden, zonder extra kosten.

Reanimatie inclusief AED (defibrillator)

Vast onderdeel van de cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

over JBG safety

Verkorting cursustijd

Door met kleine groepen wordt de cursustijd verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden. Een ideale combinatie dat veel tijd en kosten bespaart.

De EHBO cursus bestaat uit een halve praktijkdag en een online leeromgeving van ongeveer 4 uur. Kom je voor een herhalingscursus dan kan je direct het eindexamen maken en bespaar je ook nog deze 4 uur(!).

over JBG safety

Cursus op maat

Het voordeel van onze incompany cursus is dat onze ervaren instructeurs deze cursus volledig kunnen afstemmen op jouw gewenste situatie. Jullie protocollen, vluchtroutes en expertises. 

Onderdelen van onze EHBO cursus

Zoals eerder vermeld is het ten alle tijden mogelijk om de cursus aan te passen op uw branche en wensen. Echter zijn er altijd vaste onderdelen binnen onze EHBO cursus, dit zijn de volgende:


  • Oefenen van de stabiele zijligging
  • De ABCDE methode
  • Hoofdletsel
  • Reanimatie incl. AED
  • Allergische reactie
  • Wervelletsel

Ben je op zoek naar een EHBO cursus waar persoonlijke aandacht centraal staat?


Vraag via onderstaande button direct een offerte aan en je ontvangt binnen één werkdag de offerte in jouw mailbox